Opleiding Vlet

1. Eenieder die de leeftijd van 16 jaar heeft bereikt kan een schriftelijke aanvraag indienen bij het bestuur om in aanmerking te komen opgeleid te worden voor het varen met de vlet van de RBDH. 2. Eenieder die aangetoond voldoende ervaring heeft (competentielijst) en is voorgedragen en goedgekeurd door het bestuur mag na opleiding zelfstandig varen met de vlet. 8.3

Opleiding snelle boot

Opleidingen snelle boten 1. Eenieder die de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt kan een schriftelijke aanvraag indienen bij het bestuur om in aanmerking te komen voor de opleiding voor het besturen van de snelle boten van de RBDH. 2. Minimaal in het bezit zijn van vaarbewijs I en het basiscertificaat marifonie voor benoeming schipper voor strandbewaking; 3. Minimaal in het bezit zijn van vaarbewijs 2 en het basiscertificaat marifonie voor benoeming schipper voor de alarmploeg; 4. Eenieder die aangetoond voldoende ervaring heeft (competentielijst) en is voorgedragen en goedgekeurd door het bestuur mag na opleiding de snelle boten besturen.

Zie ook: huishoudelijk reglement RBDH

laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.