02-07-2021 22:38 P1 Assistentie ambulance Restaurant Duinoord Den Helder ??

Op vrijdagavond rond half 11 is de alarmploeg van Reddingsbrigade Den Helder opgeroepen voor een assistentie ambulance bij restaurant Duinoord. Al snel werd duidelijk dat het incident zich bij strandpaviljoen Citadel bevond.

Op het moment van het ongeval was er een feest gaande op het strandpaviljoen. Tijdens het maken van een familiefoto op een trap is deze door het gewicht ingestort. Hierbij zijn meerdere gewonden gevallen.

Samen met de ambulances van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, de Brandweer Den HelderPolitie den Helder en meer is assistentie en hulp geboden aan deze slachtoffers en omstanders.

De Alarmploeg van de Reddingsbrigade Den Helder is 24/7 beschikbaar voor dit soort incidenten.

Foto`s: Erik van Seeventer