Sponsoren

Op de moeilijkste momenten van je leven staat de Reddingsbrigade je bij. Als je leven aan een zijden draadje hangt en alles wat je lief is verloren dreigt te gaan, is daar opeens die hand die je letterlijk weer terug brengt. Wie dat ooit ervaren heeft kijkt anders naar zijn leven en allen die hem dierbaar zijn.

Tientallen vrijwilligers in onze stad staan dag en nacht klaar om te voorkomen dat deze levensbedreigende situaties zich voordoen. Maar als het dan toch gebeurt zijn ze present. In de allermoeilijkste omstandigheden. Dat kan alleen als ze blindelings op elkaar kunnen vertrouwen. Dat vereist veel training, discipline en het beste materieel.

Hopelijk overkomt het je nooit, maar het kan gebeuren dat je helemaal afhankelijk bent van de mannen en vrouwen van de Reddingsbrigade. Dat je alleen maar kunt hopen dat ze er voor je zijn. Voor jou, je naasten of zo maar iemand anders ….. dat ze letterlijk hun reddende hand toesteken.

Vandaag kun jij hen je hand toesteken. Door je aan te melden als lid van de Club van 100. Met dat kleine gebaar kun je het grote verschil maken in iemands of je eigen leven. Steun daarom dit fantastische initiatief!

Koen Schuiling
Voormalig burgemeester van Den Helder

Club van 100

Sponsor wervingsposter

Sponsor VHF Middelen